20 november 2009

Ravioli

2 porsjoner:

- Pasta
1 egg
100 g hvetemel
Litt salt

Deles i to, og hver del kjevles ut i pastamaskin

- Fyll

200 gram kyllingkjøttdeig
1/2 hvitløk
1 ts tomassaus
50 gram revet ost
Smak til med:
Paprikakrydder
Salt
Pepper
Oregano

Anbefaler å bruke teflonpanne
Finhakket hvitløk freses i panna, deretter legg kjøttet oppi, og brune det.
Mot slutten av stekingen, tilsett tomatsaus og ost, stek videre, til du ikke ser osten lennger.
Nå kan du smake den til med krydder!

Ta den ene utkjevlede biten, legg en teskje med fyll på med 3 cm mellomrom på en linje,  pensle med vann i mellom fyllet og  brett pastaen over, og klem rundt fyllet, slit at de blir "låst".
Kutt dem i firkanter rundt fyllet, og kok i 5-10 minutter, avhengig av tykkelse, i rikelig med vann, og litt salt.





Serveres plain med tacosaus, som fx forrett, eller i en salat, osv....


 Velbekomme!

Kilde:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar