Sett ovnen på 180 grader
(oppskriften kan også brukes til sukkerbrød i 22 cm springform)
5 egg
125 gram sukker
125 gram hvetemel
evnt 1 ts bakepulver
litt syltetøy, sjokoladekrem o.l
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Sikt hvetemel evnt. blandet med bakepulver inn i eggedosisen, og løft/skjær det i.
Smøres ut på bakebrett, m/bakepapir ca 30 x 20 cm
Og stekes i ca 8 - 10 min
Hvelves over på et bakepapir strødd med sukker, direkte fra ovnen.
hvis du ikke ønsker sukkerstrøet på utsiden, kan man bruke et fuktet kopphåndkle.
Smør et veldig tynt lag med fyll og rull den fra siden på 20 cm, jo fortere du får rullet den, jo lettere er den å
rulle.
Velbekomme!
Kilde:
Mors Kokebok =D
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar